3D resins

Naast de aanschaf van een 3D-printer, moet de printer uiteraard ook gevoed worden met zogeheten resin, waar de print uiteindelijk van wordt opgebouwd. Dit kan zijn plastic, hars of zelfs beton: de keuze van deze zogeheten resin hangt af van het ontwerp en doel van de print.

Maar om de printer voor verschillende toepassingen te kunnen gebruiken is een universele resin het meest geschikt.

3DP4U heeft verschillende types resin voor u in het assortiment.

Loctite 3D 3840 SEMI – RIGID General Purpose Resin

Ook deze hars is ontwikkelt vanuit tientallen jaren Loctite-innovatie. Het is een hars voor algemene doeleinden die met precisie en hoge resolutie wordt geprint, de resin heeft een verbeterde flexibiliteit voor onderdelen met kliksluiting.

  • Verlenging bij pauze 25%
  • Resolutie naar 50 um xy
  • Treksterkte 25MPa

Verkrijgbaar in

LOCTITE 3D 3840 FLEXIBLE GENERAL PURPOSE RESIN

Compatibel met DLP- of SLA-printers

Hoewel Loctite-harsen zijn geoptimaliseerd voor gebruik door de PR10 Ultra High Resolution DLP Printer, zijn ze ook compatibel met DLP- of SLA-printers die werken met het 405nm-golflengtespectrum. Daarnaast kan de PR10 Ultra High Resolution DLP Printer ook harsen van derden afdrukken met 405nm. De Loctite-verwerkingsproducten en -apparatuur zijn geschikt voor gebruik met alle belangrijke 3D-afdrukmethoden: SLA/DLP, Material Jetting, Binder Jetting, Fused Filament Fabrication, Powder Bed Fusion.

Compatibel met DLP- of SLA-printers

Meer informatie over Resins?

Wilt u meer weten over de verschillende soorten resins en waar u deze voor kan toepassen? Neem dan contact op met onze 3D-specialisten.

Meer informatie over Resins?

Wilt u meer weten over de verschillende soorten resins en waar u deze voor kan toepassen? Neem dan contact op met onze 3D-specialisten.

3DP4U is continu bezig om je beter van dienst te kunnen zijn. Hiervoor maken wij gebruik van cookies. In de privacyverklaring staat hoe we met je persoonsgegevens omgaan. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met onze cookies en voorwaarden.