Diensten

Wij helpen u met 3D printen. Wanneer u een 3D printer aanschaft wilt u hier zorgeloos gebruik van kunnen maken. 3DP4U adviseert, levert, verzorgt de installatie en maakt de 3D-printer gebruiksklaar, zodat u snel aan de slag kunt.

Ons serviceteam staat altijd voor u klaar. Heeft de printer onverhoopt een storing? Wij zorgen ervoor dat er binnen 24 uur hulp is en u weer verder kunt printen.

Advies

3DP4U begrijpt dat de aanschaf van een 3D-printer niet over één nacht ijs gaat. Daarom bekijken wij graag met u de mogelijkheden en wat de aanschaf van een 3D printer u op kan leveren. De eerste stap is wat ons betreft dan ook een adviesgesprek waarin de mogelijkheden worden besproken. Wij begeleiden u graag bij het hele aankoopproces.

Installatie

Na aanschaf van de 3D printer verzorgt 3DP4U de installatie voor u. Onze monteurs zijn opgeleid bij Henkel (Loctite) en verzorgen een professionele installatie van de 3D printer. De printer wordt gebruiksklaar achtergelaten zodat u na de training direct kunt printen.

Training

Voordat u kunt printen zorgen wij ervoor dat u precies weet hoe de printer werkt. Daarvoor krijgen u en/of uw medewerkers één dag training waarin de werking en alles wat van belang is om te weten over de 3D printer wordt besproken.

Service

Het is belangrijk dat er regelmatig onderhoud aan de printer gepleegd wordt en storingen snel opgelost kunnen worden. Hoewel de kans op storingen klein is, staat er altijd een team servicemonteurs voor u klaar waar u direct een beroep op kunt doen. Zo garanderen wij een continuïteit van uw werkzaamheden. U kunt tevens kiezen voor een onderhoudsabonnement waarbij wij twee keer per jaar uw printer voorzien van (preventief) onderhoud.

3D resins

Om te printen heeft u resin nodig, dit is de grondstof waarmee de print wordt opgebouwd. 3DP4U heeft verschillende soorten resins voor u in het assortiment, geschikt voor alle DLP- en SLA printers.

Meer informatie over 3D-printen?

Vraag een adviesgesprek aan bij onze 3D-specialisten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van 3D-printen. “Wij zijn pas tevreden als u 3D print!”

Meer informatie over 3D-printen?

Vraag een adviesgesprek aan bij onze 3D-specialisten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van 3D-printen. “Wij zijn pas tevreden als u 3D print!”

3DP4U is continu bezig om je beter van dienst te kunnen zijn. Hiervoor maken wij gebruik van cookies. In de privacyverklaring staat hoe we met je persoonsgegevens omgaan. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met onze cookies en voorwaarden.