Ultimaker
3D Printers

3DP4U is een officiële reseller voor de Ultimaker 3D printers. De printers van Ultimaker maken gebruik van de FFF technologie (Fused filament fabrication), een print wordt als het ware opgebouwd vanaf de bodem tot aan de top, laag voor laag. De Ultimaker printers staan bekend als zeer betrouwbaar, krachtig en eenvoudig in gebruik. Bovendien kunnen de nieuwste printers van Ultimaker dankzij de dual-extrusion printkop en open filamentsysteem meerdere (composiet) materialen printen. Met behulp van de Ultimaker Cura Software kunnen alle parameters ingesteld worden en kan de printer op afstand gestuurd en gemonitord worden.

Ultimaker S5 Pro Bundle

De Ultimaker S5 Pro Bundle is een unieke productieoplossing. De S5 Pro Bundle verzorgt een geautomatiseerde materiaalbehandeling, luchtfiltratie en vochtigheidscontrole van filamenten. Hiermee wordt de productiviteit, flexibiliteit en het vertrouwen om veeleisende toepassingen te ontgrendelen verhoogt.

Voor de Ultimaker S5 Pro Bundle en de andere Ultimaker printers, verwijzen wij u graag naar onze webshop.

Ultimaker S5 Pro Bundle

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Ultimaker 3D printing oplossingen? Neem dan contact op met onze 3D-specialisten.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Ultimaker 3D printing oplossingen? Neem dan contact op met onze 3D-specialisten.

3DP4U is continu bezig om je beter van dienst te kunnen zijn. Hiervoor maken wij gebruik van cookies. In de privacyverklaring staat hoe we met je persoonsgegevens omgaan. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met onze cookies en voorwaarden.